Skoči na glavno vsebino

V novo šolsko leto smo vstopili s kar tremi novimi otroki.

POHOD NA KARLOVCO

15.9. smo izkoristili zadnji sončni dan in odšli na pohod na Karlovco. Kljub majhnemu številu otrok, smo se nadvse zabavali. Ko smo osvojili vrh in pomalicali, smo šli še do Huj, kjer smo videli tudi ovčke.

TAČKE POMAGAČKE

V četrtek, 23.9. so nas obiskale Tačke pomagačke. Pes Primus nam je pokazal kako so psi lahko prijazni in ubogljivi. Všeč mu je bilo, ko smo ga božali in ga hranili s priboljški. Naučili smo se kako pobrati kakce in kako ga pravilno počesati. Bili smo zelo radovedni, saj nas je zanimalo veliko reči. Komaj čakamo, da nas Primus spet obišče!

JESENSKO USTVARJANJE

Ker je prišla botra jesen, smo vrtec želeli obarvati v jesenske barve. S spužvicami smo natapkali grozdne jagode in okrasili pano. Za na okna smo naredili ježke in hkrati vadili striženje s škarjicami.

PRAVILA

Nekega jutra nas je obiskala mačka Razmetačka in nam celotno igralnico postavila na glavo. Hitro smo vse pospravili, nato pa še ponovili pravila v vrtcu.

Čim več časa smo preživeli zunaj in se veliko igrali. Obrali in oružili smo fižol, očistili smo balinarko igrišče, pograbili listje, …

Naša rutina:

Praznovali smo kar tri rojstne dneve.

Dostopnost